Mersin’de cezaevinden çıkan adam eşini pompalı tüfekle öldürdü

DHA

Mersin’de korkunç cinayet…

20 Haziran’da Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesi’nde bayramdan 2 gün önce ‘Ruhsatsız silah bulundurmak’ suçundan tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye olan Bekir Aktekin, eşi Seher Aktekin’i babasının bekçilik yaptığı portakal bahçesine götürdü.

Seher Aktekin, buradaki evde aile büyükleriyle bir süre sohbet ettikten sonra kahvaltı hazırlamak için mutfağa doğru yöneldi.

Pompalı tüfekle vurulan kadın hayatını kaybetti

Bu sırada arkasından giden Bekir Aktekin, yanında getirdiği pompalı tüfekle eşine ateş etti.

Aktekin, olay yerinde hayatını kaybetti. Bekir Aktekin, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ekipler tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

Tutuklandı

Seher Aktekin’in cenazesi, Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınıp, toprağa verildi.

Bekir Aktekin ise emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Daha önce de uzaklaştırma kararı almış

Bu arada, eşine ve çocuklarına uyguladığı aile içi şiddet nedeniyle daha önce 3 kez uzaklaştırma alan Bekir Aktekin’in geçen yıl da 11 yaşındaki oğluna şiddet uyguladığı için ceza alıp 6 ay cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edildiği bildirildi.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx