Alara Mildon’dan eski eşine kimlikli ‘bebek’ tepkisi: Adalet tecelli edecek

Alara Mildon ve eski eşi Doğukan Dudaroğlu arasındaki tartışma çocukları üzerinden sürüyor.

KIZLARININ ADI ÜZERİNDEN TARTIŞIYORLAR

Daha önce çocuğunun adının “Fatoş Mila” olduğunu açıklayan Anne Mildon’a rağmen baba Dudaroğlu yaptığı instagram paylaşımında kızının yüzünü gösterip adının ‘Zeynep Lia’ olduğunu öne sürdü.

Doğukan Dudaroğlu’nun kızının yüzünün açıkça gözüktüğü bu paylaşımına Alara Mildon’dan tepki geldi.

ALARA MİLDON’DAN ÇOK SERT AÇIKLAMA

Instagram hesabından açıklama yapan Alara Mildon şu ifadeleri kullandı:

“ZORUNLU AÇIKLAMA!

Bebeğini görmesine rağmen görmediğini iddia ederek kendini yerlerden yerlere atan ve her defasında basına koşan ‘baba’ şimdi de küçücük bebeğimi kötü amellerine alet etmek suretiyle hem ‘nüfustaki ismi dışında bir isim ile’ hem de ‘kucağında yüzünü açık bir şekilde’ sosyal medya hesaplarında paylaşımlar yapmış. Ben minik Fatoş Mila’ya hamile iken bana şiddet uyguladığı için Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinin “uzaklaştırma” kararı verdiği bu şahıs kızım daha 8 günlük iken “ismini beğenmedim” diyerek adının değişmesi için dava açmış ve minicik bebeğime kayyım atamak istemiştir. Ne hamileliğimde, ne doğumumda, ne de sonrasında en ama en ufak ‘maddi-manevi’ yanımda olmayan bu şahıs ne hakla ki doğum yaptığımda çocuğumun adını koymak için ondan izin (!) almamı beklemiştir?”

“KIZIMIN ADI KİMLİK KARTINDA DA YAZILDIĞI GİBİ FATOŞ MİLA’DIR”

“Ben 9 ay karnında taşıyan annesiyim ve velayet hakkının da sahibiyim. Yasanın bana verdiği hak ve yetki ile bebeğimi nüfusa kaydettirdim. Bek yaklaşık 6 aydır bu sürecin içindeyim ve fark edildiği üzere şahsıma planlı, programlı olarak yapılan yalan haberlerle birçok saldırı karşısında ‘ileride kızımın karşısına çıkmasın, bu haberler artmasın’ diye sustum ve her defasında kızıma sarıldım. Bu süreçte sosyal medya paylaşımlarım da başta olmak üzere çok dikkatli ve hassas davrandım, kızımın da yüzünü göstermedim. Ama dün benim her anne gibi gözümden sakındığım kızımın, pedofililerin, sapıkların çocuk fotoğrafı için tetikte beklediği bir dünyada yüzü açık halde fotoğrafının paylaşıldığını görünce inanın kanım dondu. Daha kızımın adının değişmesi için açtığı davanın şaşkınlığı üzerimden gitmemişken ve isim davası henüz görülmemişken bile sanki dava sonuç bulmuş ve kazanılmış gibi kızıma farklı bir isimle hitap edilmiş ve düpedüz algı oluşturulmaya çalışılmıştır. Kızımın adı Türkiye Cumhuriyeti’nin verdiği kimlik kartında da yazıldığı gibi Fatoş Mila’dır.”

“ADALET YİNE YENİDEN TECELLİ EDECEKTİR”

Adalet, tıpkı bana hamile iken uygulanan şiddet konusunda yerini bulduğu ve bu şahıs hakkında uzaklaştırma kararı verdiği gibi burada da yerini bulacak ve küçücük bir bebeğin menfaatini gözetecek, yavrumun kişisel hırs ve öfkelere alet edilmesine musade etmeyecektir. Emziren bir anne olarak kızımın adının yasal olarak Fatoş Mila olduğunu ve nüfus cüzdanın da da böyle yazdığını bir kez daha ve ısrarla belirtmek isterim. Ayrıca isim davasını kazandığı yönündeki bu yalan haber ve bundan önce de yaptırılan yalan haberler karşısında kızımdan aldığım güç ile gerekli tüm yasal haklarımı kullanıyorum. Sizlerden ricam hayal ürünü olan bu yalan beyanlara ve paylaşımlara itibar etmemenizdir. Bu haberleri yapanlar hakkında gerekli tüm yasal başvurular yapılmıştır. Adalet yine yeniden tecelli edecektir.

Sevgilerimizle / Alara Fatoş Mila”

İLGİLİ HABERLER

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx