Galatasaray taraftarı, şampiyonluk sevincini tüm yurtta yaşadı

AA

Süper Lig’in 38. ve son haftasında deplasmanda Konyaspor’u 3-1 mağlup eden Galatasaray, 2023-2024 sezonu şampiyonu oldu.

Karşılaşmayı takip eden Galatasaray taraftarları, maçın ardından yurdun dört bir yanında sokaklara dökülerek şampiyonluk coşkusunu yaşadı.

Bursa

Bursa’da da sarı-kırmızılı taraftarlar, büyük coşku yaşadı. Kutlama yapan taraftarların arasında Beşiktaşlı bir taraftarın sevinci dikkat çekti.

Trendyol Süper Lig’in 38. haftasında deplasmanda Konyaspor’u 3-1’lik skorla mağlup eden Galatasaray, ligin son haftasında şampiyonluğunu ilan etti. Karşılaşmanın hemen ardından Bursa’da sarı-kırmızılı taraftarlar, meydanlara akın ederek şampiyonluklarını kutladı. Ellerinde meşale, bayraklar ve tezahüratlarla şehir turu atan sarı-kırmızılılar, kentin birçok noktasında bir araya gelerek marşlar söyledi ve görsel şölen oluşturdu. Konvoy halinde trafiğe çıkan vatandaşlar, kilometrelerce kuyruk oluştururken, o anlar kameralara yansıdı.

Beşiktaşlı taraftar kutlamalara katıldı

Son düdüğün çalınmasıyla birlikte binlerce Galatasaray taraftarı ellerinde meşale ve bayraklarla sokaklara çıktı. Kutlamalar esnasında bir Beşiktaş formalı taraftar ise eline Galatasaray bayrağı alarak coşkuya ortak oldu.

Galatasaray taraftarı, Fenerbahçe taraftarını omuzlara aldı

Kocaeli’nde sarı-kırmızılı taraftarlar, şampiyonluk sevinçlerini doyasıya yaşadı.

Galatasaray taraftarı, konvoy yaparak yürüyüş yolunda bir araya geldi. Kalabalık meşaleler yakarak, bayraklarıyla şampiyonluğu kutladı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de güvenlik önlemi aldı.

Günün ilginç görüntülerinden biri de Kocaeli kent merkezinde yaşandı. Bir Fenerbahçe taraftarını omuzlarına alan sarı-kırmızılı taraftarlar, üçlü çektirdi.

Kayserispor

Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından binlerce Galatasaray taraftarı cumhuriyet meydanında toplandı. Ellerinde bayrak ve meşalelerle marşlar söyleyerek şampiyonluğu kutlayan sarı kırmızılı taraftarlar, davul zurna eşliğinde halaylar çekti. Kimi taraftarlar ellerinde bayraklarla davul zurna eşliğinde halaylar çekerken kimileri ise araçlarıyla konvoy yaptı.

Erzincan

Dışarıda kutlamalara katılan Erzincanlı taraftarlar cadde ve sokakları sarı-kırmızı renklerle donattı.

Sarı-kırmızı formaları ile Dörtyol’da toplanan taraftarlar, takımlarına destek vermek ve şampiyonluk sevincini doyasıya yaşamanın keyfini çıkardılar. Uzun konvoyların oluştuğu kutlamalarda Galatasaray taraftarları meşaleler ve sloganlar ile takımlarının şampiyonluk coşkusunu geç saatlere kadar tur atarak kutladı.

Ankara

Ankara’da konvoy oluşturan Galatasaraylı taraftarlar şampiyonluk kutlaması yaptı.

Kars

Galatasaraylı taraftarlar Kars’taki Faikbey Caddesinde sevinç yaşadı.

Florya önünde büyük coşku

Şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşamak için İstanbul’daki Florya Metin Oktay Tesisleri’ne akın eden taraftarlar, tezahüratlarla şampiyonluğu doyasıya yaşadı.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx