Gizem Karayel: Emre bambaşka bir adam!

Meryem Uzerli’nin başrolde yer aldığı Yeni projesinin çekim sürecinden bahseden Emre Karayel, “Diziyi iki yıl önce İzmir Urla’da çektik ve 5-6 ay oralarda kaldık. Oğlumuz Can, oraya gittiğimizde kundaktaydı. Dizi bittiğinde emekleyip, büyümeye başladı” dedi.

“MUTLULUĞUN FORMÜLÜ HUZURDA”

İki yaşında bir oğulları olan ünlü çift, “Çocuktan sonra hayatımızda çok bir şey değişmedi. Özel davetler dışında çok dahil olamıyoruz. Hayatımız çok koşturmacalı ve çalışarak geçiyor. Onun dışında her şey güzel. Mutluluğun formülü huzurda. Yeter ki çalışalım, yeter ki üretelim” şeklinde konuştular.

“BENİM İÇİN TARİFİ YOK”

Eşinin nasıl bir baba olduğunu soran gazetecilere Gizem Karayel, “Çok abartmak istemiyorum ama hayallerimin çok üstünde. Hem inanılmaz bir baba hem de inanılmaz bir eş. Tarifi yok benim için. Çok şanslıyım. Sanat camiasından uzak bir insan olarak gördüklerimiz ve bildiklerimiz aile yaşantılarında daha farklı olabiliyor. Emre bambaşka bir adam. Çok mutlu ve huzurluyum” yanıtını verdi.

‘KISKANÇLIK’ AÇIKLAMASI

“Aranızda kıskançlık yaşanıyor mu?” sorusu üzerine ise Gizem Hanım, “Böyle bir muhabbetimiz olmuyor. İnanılmaz gurur duydum. Kendi adıma da şanslı hissettim” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx