Serdar Topraktepe’den şampiyonluk sözleri: Kupa için her şeyimizi verdik

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor

Topraktepe’nin açıklamaları şu şekilde;

“TOPUN KONTROLÜ TAMAMEN BİZDEYDİ”

“Kupa tek maç, tek maçlar biliyorsunuz zor oluyor. Ben bugün futbolcularımla gurur duydum çünkü maç öncesinde ne istediysek maç içinde hepsini yaptılar. Mağlup duruma düşmemize rağmen maçın genelinde istediğimiz her şey yaptılar. Yön değiştirmelere çok ihtiyacımız vardı bugün çünkü Trabzonspor topun olduğu bölgeye yoğunlaşıp kaptığı toplarla pozisyon aramaya çalan bir takım. Biz bütün istediklerimizi oyuncularımızdan aldı. Topun kontrolü tamamen bizdeydi. 75’ten sonra sıkıntılarımız başladı. Ghezzal ve Muleka’nın sakatlıkları nüksetti ve değişiklik yapmaya zorladı bizi. Son 7-8 dakikada Necip’in sıkıntıları başladı. Oyuncu değişikliklerinde aslında geciktik ama neticesinde maçı kazanmayı bildik.

“OYUNCULARA GÖNLÜMÜZÜ AÇTIK, KARŞILIĞINI ALDIK”

Buradaki futbolcuların hepsi üst düzey futbolcular ama sakatlıklar yaşadılar. Bu sakatlıklar oyuncuları geri atıyor. Oyuncularımıza gönlümüzü açtık, karşılıklı iyi ilişkiler sonucunda sahada istediiğimizi onlardan aldık.

“BANA NE GÖREV VERİRLERSE YAPTIM, YAPACAĞIM”

Ben Beşiktaş‘ın her bölümünde çalıştım. Biz Beşiktaş‘ın her zaman içindeyiz. Beşiktaş‘ın personeli gibiyim ben. Bize ne görev verirseler orada olduk. Her zaman bize ne görev verirlerse orada olmaya çalışacağım.

“LİGE ERKEN HAVLU ATMAK OYUNCULARIMIZI YIPRATTI”

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx